Intensivutbildning

Intensivutbildning

Att göra sin körkortsutbildning intensivt passar för dig som redan har börjat att övningsköra. Om du inte har gjort det, bör du göra det innan du bestämmer dig för att gå en intensivutbildning.

Du kör alltid en testlektion i god tid innan intensivutbildningen för att vi ska kunna göra en bedömning av dina körkunskaper.

En intensivutbildning kan du göra när som helst under året, med start en måndag i mån av plats. Utbildningen innehåller minst 12 körlektioner och tar totalt ca 3-4 veckor.

Upplägget kan se ut så här:

  • Vecka 1- Heltidsstudier. Självstudier vid våra datorer där du jobbar med körkortsfrågor, har körlektioner, gör riskettan och risktvåan.
  • Vecka 2 - Teoriprov hos Trafikverket i Örebro.
  • Vecka 3 eller 4 - Körprov i Lindesberg.

.

Boka i god tid, ca 2 månader, innan start!

Pris 13800 kr

Kostnad för testlektion och Trafikverkets avgifter tillkommer.

Regler vid avbokning

Avbokning av intensivutbildning  ska ske senast 14 dagar innan kursstart. Om du inte avbokar din intensivkurs enligt våra regler kommer du att debiteras fullt pris för den bokade kursen

Avbokning skall ALLTID göras till vår mail info@korskolan.nu eller på telefon 0581-12220  avbokning på annat sätt gäller inte!

Vid akut sjukdom ska avbokningen ske senast 08.00 den dag kursen ska ske annars debiteras fullt pris för kursen om inte giltigt läkarintyg kan visas